Bel: 085 1300722

Over ons

FullServiceVerhuizer is een verhuisbedrijf dat voor iedereen klaar staat!

FullServiceVerhuizer is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Dit verhuisbedrijf is erkend als betrouwbare verhuispartner sinds 2008. U kunt ons ook bezoeken, zie hiervoor onze contactgevens.

Ons verhuisbedrijf staat voor verhuizen tegen een zo laag mogelijke prijs! Ons streven is dat een verhuizing goed en goedkoop moet zijn. Vaak rekenen verhuizenbedrijven veel te hoge prijzen voor een verhuizing. Bij een verhuizing gaat het al gauw om bedragen rond de 1000 euro. Bij ons ligt de gemiddelde verhuizing op 550 euro. Dit komt omdat wij veel goedkopere tarieven berekenen. Klanten beoordelen ons in het algemeen met een 9.1! De hoogste mogelijke klanttevredenheid staat bij ons zeer hoog in het vaandel.

Reken ook op een professionele verhuisservice tegen een aantrekkelijke prijs! Niemand hoeft nog langer te veel geld te betalen voor een verhuizing. De beste verhuizers staan 7 dagen per week klaar om te helpen. Maak ook gebruik van professionele verhuisservice tegen een zeer scherpe prijs! Niemand zal spijt krijgen van het inschakelen van onze verhuisservice. Wij kunnen ook helpen bij: ontruimingen, inpakken, verpakkingsmateriaal, dozen, verhuislift, vrachtwagen en andere wensen. Informeer gerust wat de mogelijkheden zijn!

Verhuizen mogelijk tot een straal van 250 kilometer vanaf Eindhoven. Kies bijvoorbeeld voor een verhuizing van of naar: Eindhoven, Geldrop, Heeze, Leende, Waalre, Valkenswaard, Hamont, Tilburg, Veldhoven of Weert. Dit mag een plaats zijn in de regio van Eindhoven maar dit hoeft niet. Kies bijvoorbeeld ook voor FullServiceVerhuizer voor een verhuizing naar Sneek of Sittard.

Verhuizen per woonplaats

Lieshout
Gerwen
Sterksel
Heeze
Leende
Maarheeze
Budel
Weert

Verhuizen tegen een scherpe prijs?

Neem contact op: 085 1300722